انتقاد‌ از ترامپ بالاگرفت: صنعت خودرو در باتلاق تعرفه‌ها

انتقاد‌ از ترامپ بالاگرفت: صنعت خودرو در باتلاق تعرفه‌ها
در ادامه انتقاد‌های داخلی از تعرفه‌های ترامپ، شهردار دیترویت نیز اعلام کرد که این تعرفه‌ها به صنعت خودرو در میشیگان آسیب می‌زنند.
کد خبر : ۱۷۸۱۷۹

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایبنا به نقل از یاهو فایننس، «مایک داگن» شهردار دیترویت در اظهارات اخیر خود به شدت از تأثیر تعرفه‌ها بر صنعت خودرو انتقاد کرد و هشدار داد که این تعرفه‌ها به خودروسازان و تأمین‌کنندگان آنها فشار می‌آورند.

او در کنفرانس Pro Accelerate فورد در دیترویت گفت: «تعرفه‌های کانادا مشکل اصلی هستند. وقتی تعرفه‌ای بر کانادا وضع می‌کنید، در واقع تعرفه‌ای بر خودرو‌های ساخته‌شده در میشیگان اعمال می‌کنید. ما این تأثیر را احساس می‌کنیم و امیدوارم رئیس‌جمهور این مسئله را حل کند.»

در سال‌های اخیر، صنعت خودرو در میشیگان با چالش‌های زیادی مواجه بوده است. طبق آمار، این ایالت حدود ۱۰ درصد از کل تولید خودرو در ایالات متحده را به خود اختصاص داده است و بیش از ۱۰۰ هزار شغل مستقیم در این صنعت وجود دارد.

با این حال، تعرفه‌های اخیر بر واردات قطعات و خودرو‌های کانادایی به شدت بر این صنعت تأثیر گذاشته و موجب کاهش سودآوری شرکت‌ها شده است.

داگن افزود: «مالیات بر درآمد شرکت‌ها نیز کاهش یافته، زیرا این مالیات‌ها از سود شرکت‌ها محاسبه می‌شود. دلیل آن این است که تعرفه‌ها بر مالیات تأثیر گذاشته است.» برخی تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که در صورت ادامه این روند، ممکن است شاهد کاهش مشاغل در آینده نزدیک باشیم.

طی ماه‌های اخیر انتقاد‌ها از سیاست‌های تجاری ترامپ در داخل کشور شدت گرفته و برخی مقامات دولتی، از جمله نمایندگان کنگره، خواستار بازنگری در این سیاست‌ها شده‌اند. آنها معتقدند که این تعرفه‌ها نه تنها به صنایع آمریکا از جمله صنعت خودرو آسیب می‌زنند، بلکه می‌توانند به افزایش قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان نیز منجر شوند.

برآورد‌ها نشان می‌دهند که افزایش تعرفه‌ها می‌تواند قیمت خودرو‌ها را به طور متوسط تا ۲۵۰۰ دلار افزایش دهد. این افزایش قیمت می‌تواند تقاضا برای خودرو‌های جدید را کاهش دهد و در نهایت به کاهش تولید منجر شود.

در این میان، شهردار دیترویت به تأثیرات منفی تعرفه‌ها بر روی زنجیره تأمین و تولید اشاره کرد و گفت: «اگر این روند ادامه یابد، ما ممکن است شاهد کاهش تولید و افزایش بیکاری در صنعت خودرو باشیم. این موضوع نه تنها به ما آسیب می‌زند، بلکه به اقتصاد کل کشور نیز لطمه خواهد زد.»

در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»